Aviaţie

Aviatia Ucrainei a primit avioane MiG-29 modernizate

Forțele Aeriene ale Ucrainei au recepționat avioane MiG-29 modernizate. Avioanele de luptă au fost echipate cu un radar mai puternic și cu un sistem integrat de navigație prin satelit.

MiG-29MU1

MiG-29MU1

Avioanele recepționate de către aviația Ucrainei sunt MiG-29MU1. Două astfel de avioane de luptă modernizate au fost deja livrate către una dintre bazele aeriene, a scris președintele Ucrainei, Petro Poroșenko:

“The MiG-29 fighter, like the Su-27, is the main combat aircraft of the Air Force of Ukraine. Upgraded to the level of the MiG-29MU1, the aircraft in particular received a more powerful radar, as well as an integrated satellite navigation system.”

Președintele Poroșenko a mai informat și că activitățile de îmbunătățire a calităților avioanelor au fost susținute de către Lviv State Aviation and Repair Plant și de alte intreprinderi membre ale concernului de stat Ukroboronprom.

Iulian Iamandi

5 Comments

 • https://www.youtube.com/watch?v=bebA_tJrR1M

  Da… au pus electronica noua, problema este atunci cand motoarele vor expira! Su-27 si MiG-29 vor fi piese de muzeu fara importuri din Rusia. Nici China nu a reusit sa le copieze motoarele si tot de la rusi importa chiar si pentru clonele J-11, -15
  Ucraina trebuie sa se orienteze rapid spre aviane vestice, isi irosesc banii aiurea

  • Fac si ucrainienii klimoave “nelicentiate” la lutsk
   Si rusii fac din 2015 motoare Ivchenko-Progress “nelicentiate” de catre ucrainieni 🙂

   • Si uite asa au noroc bulgarii si polonezii sa mai mentina MIG 29 in stare de zbor inca vreo 10 ani…nu stiu ungurii in ce stare sunt ale lor MIG 29 in conservare…dar astia deocamdata nu au bani sa zboare Gripen cat ar trebui…

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: