Diverse

Asia: Kim Jong-un si Ali

Kim Jong-un, cel mai tanchist fiu al ţerii

Deci.

Nordiştii l-au celebrat Duminică pe Kim Jong-un, cu ocazia zilei sale şi l-au împopoţonat cu titlul de “geniul geniilor” care este, în materie de strategie militară.

În aceeaşi zi, televiziunea a prezentat şi un filmulete documentar, unde Kimulică este la comanda unui tanc şi azvârle comenzi militarilor din terestre, aerieneşi marină. Cică, soldaţii sar de bucurie la vederea lui.

Nu mai te râdea bre! Stai, că mai e niţel:

Kim Jong-un i-a succedat tatălui său, decedat la 17 decembrie din cauza unei crize cardiace, la vârsta de 69 de ani. Kim Jong-un este născut la 8 ianuarie, dar Phenianul nu a precizat niciodată care este anul naşterii sale. Experţii care studiază această ţară estimează că are peste 25 de ani şi mai puţin de 30.

Şi:

“Respectatul tovarăş Kim Jong-un este perfect instruit în privinţa tuturor strategiilor militare şi demonstrează calităţi excelente de lider militar”

Sursa: Jurnalul Naţional

Dacă articolul ar fi apărut la Adevărul, evident că vreo Lady Gaga de pe acolo, ar fi scris “Kim Jong-un cochetează cu strategiile militare”…

În fine, ce vroiam să vă zic, e altceva:

Ali pachizdanezu'

E-te ce-a putut să zică şoricelul ăsta:

Pe musulmanul Ali Mohsin l-a plesnit ruşinea imediat cum a călcat prima dată în România: era vară şi toate femeile umblau pe străzile Bucureştilor pe jumate goale. Aşa ceva el văzuse doar în filme. Era Iadul pe pământ când trecea pe lângă o puştoaică în maiou şi-n pantaloni scurţi. Se ferea de ispită uitându-se în direcţia opusă ori fixându-şi privirea în pământ. Căci era ca şi cum Allah l-ar fi trimis aici, în România, special să-l încerce.

În Pakistanul lui Ali femeile umblau pe stradă aproape camuflate, înfăşurate în ţoale din creştetul capului până-n tălpi. “Dar aici, când am văzut prima oară fete fără haine pe ele, mi-am spus în sinea mea: Doamne, iartă-mă! Allah, tu singur le-ai făcut pe toate fetele astea? Înainte de România, mai stătusem şase luni în Rusia dar acolo fetele purtau haine, poate pentru că era zăpadă”, ne povesteşte Ali.

Pârâciosuleeee!!!

Şi Ali, nu se potoleşte:

Mister: de ce mor românii după o zeamă ciudată numită ciorbă
Căci în România, sunt încă multe lucruri care lui încă i se par ciudate şi de neînţeles. Unul este… ciorba. “Aici se pune prea multă apă, în Pakistan se pune foarte puţină. Încă mă uimeşte că toţi românii iubesc ciorba atât de mult, nu contează ce fel de ciorbă e, de pui, de burtă, ciorbă să fie”. Acum, după mai mulţi ani de România, râde în hohote când îşi aminteşte cum i-a privit privit prima dată pe creştinii aceştia cu pielea albă mâncând ciorbă la masă, nu stând direct jos, pe podea, ca la el acasă: “Am zis că sunt eu nebun, la început, după care am gândit că nu, eu sunt sănătos, ăştia care mănâncă sunt nebuni”

Bre, Ali! Nu ştii tu d-astea…

Bine. Sursa, acelaşi ziar. Să mai ne râdem şi noi niţel. 🙂

4 Comments

  • Partea a 2-a e bascalie ? ali “chimicul” asta nu zice nimic asemanator cu francezii de la apa nova, ca romanii au prostul obicei sa se spele (si) de dimineata … asta prin 2005 cand au fost niste inundatii , inclusiv prin Bucuresti.

  • Ali,meri acasa,tata,ca acolo-i raiul pe pamant.Pe aici sa nu-ti vina gandul sa faci buuum de rusinea noastra si sa te culegem bucatele numai buna de ciorba(pt. emigrantii canibali,desigur).

  • Chiar nu suntem sanatosi pentru ca nu mancam direct pe podea, de exemplu.

    Ei, in comparatie cu noi, sunt foarte sanatosi la cap pentru ca isi omoara cu pietre sotiile, de exemplu. Si exemple de “sanatate” de-a lor ar mai fi… Cred ca Ali a fost foarte impresionat cand a vazut bordurile. Ne-a crezut one shot-one kill.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: