Arsenal

Armuraria Resboiu – S.R.L.

Care este

Astăzi, îndrăgitul personaj negativ, jupânul Sweeper, are bolnavă. Supt acest aspect, comenduirea a decis nu numai să îl învoiască pentru astăzi, dar i-a şi aprobat raportul pentru concediul penetr… prenatal. Aşadar, vă veţ întâlni cu un nou episod semnat de ‘mnealui abia după întoarcerea de la Sarajevo.

Trista veste nu ne-a fost adusă la cunoştinţă prea târziu ca să nu îl putem suplini, însă am avut probleme la muze şi s-a lăsat cu lipsă de inspiraţie.

Joile următoare se va lăsa cu program acoperit. Găsesc eu ceva subiecte nice.

Mai multe detalii despre misiunea la Sarajevo veţi găsi în August, în numărul doi al revistei Resboiu.

– Resboiu –

5 Comments

  • Deci protestez impotriva acestei afirmatzii abuzive, marsave si neadevarate, din toata puterea restului meu de mahmureala!

    Imi voi spala pacatele joia viitoare, alaltaieri am baut ca porcu’ si n-am dormit singur. In pluss, muza mea a fost geloasa cand m-a vazut c-o muiere.

  • :))

    Lasa bro’, concentreaza-te pentru Sarajevo. La Dansez pentru tine, sau la ce participi tu acolo, ca sa iesi pe un loc mai bun decat cei de la Mandinga! 😀

  • Deci am juncarele israeliene si americane. Vor fi umilitzi. Vor invatza cum e sa fii sodomizat cu un picior de scaun crestat. Si pe urma o sa mi-o prezintzi pe najpeta aia de la Mandinga sa fac misto de ea.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: