Armata Romana Fortele Aeriene Fortele Navale Fortele pentru Operatii Speciale Fortele Terestre

Antrenamente pentru parada de 1 Decembrie (2014) in poligonul Ghencea

TR-85M1 Bizon

TR-85M1 Bizon

Poligonul Ghencea a găzduit încă o serie de antrenamente ale militarilor români, de data aceasta un exerciţiu paşnic: repetiţiile pentru parada de 1 Decembrie.

Condiţiile meteo au fost mai bune anul acesta. Cerul s-a păstrat la fel de gri, dar frigul n-a mai îngheţat de data aceasta gazul din brichete.

De dincoace de obiectivul camerei foto, frigul a fost repede ignorat. La numai câţiva paşi se derula în linie şi în cadenţă defilarea care aducea detaşament după detaşament, exclamaţii în gând: 2 Infanterie Călugăreni, 495 Ştefan Şoverth, după ecusoane şi chipuri cunoscute, după zgomotul motoarelor şi clinchetul şenilelor.

Iar în pauză discuţii, cunoaşteri şi regăsiri.

Printre picăturile de timp disponibil, vă prezint o mini-galerie foto de la antrenamente şi un link spre o galerie mai mare:

"FS"

“FS”

Am onoarea să salut pe câţiva dintre “Vulturi”, câţiva dintre cei care mi-au fost instructori la cursul pentru jurnalişti de război, oameni deosebiţi, pe care cu mare bucurie i-am reîntâlnit în poligon… de data asta fără “incoming”.

Oamenii adâncurilor

Oamenii adâncurilor

La fel de discreţi precum în adâncuri. Scafandrii, o brăţară a sufletului de luptăror şi veşnicei camaraderii, prietenul nostru Fulgerul 3.

Am onoarea să vă salut, domnilor scafandri!

TR85M1

TR85M1

Am onoarea să îi salut şi pe “Cavalerii Negri”, şi transmitem o virtuală strângere de mână comandantului de tanc Stanciu şi echipajului, tanchişti care ne-au prezentat tancul TR-85M1 în poligonul Smârdan şi ne-au luminat în multe aspecte, dându-ne foarte mare încredere în Bizon.

CIS

CIS

Una dintre surprizele paradei de 1 Decembrie 2014.

Comunicaţii

Comunicaţii

O a doua surpriză…

Şi atât, ca să nu stricăm farmecul paradei.

Mai multe din pozele noastre realizate în poligon, aici.

 

10 Comments

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: