Armata Romana

Adrian Tutuianu a preluat mandatul de ministru al apararii nationale

Noul ministru al apărării naționale, Adrian Țuțuianu, și-a preluat mandatul în cadrul unei ceremonii desfășurate vineri, 30 iunie, la sediul Ministerului Apărării Naționale.

Adrian Tutuianu, ministrul Apararii Nationale

Adrian Tutuianu, ministrul Apararii Nationale

Ministrul Adrian Țuțuianu a mulțumit predecesorului său, Gabriel Leș, pentru contribuția adusă la îndeplinirea obiectivelor M.Ap.N., atât în calitate de ministru, cât și, anterior, ca secretar de stat la Departamentul pentru armamente.

La rândul său, Gabriel Leș i-a urat succes noului ministru și l-a asigurat că, din poziția de senator al României, va acorda tot sprijinul său echipei pe care ministrul Țuțuianu o va coordona în fruntea instituției militare.

La eveniment au fost prezenți secretarii de stat din M.Ap.N., șeful Statului Major General și șefii structurilor de conducere ale ministerului.

Secţia Presă

4 Comments

  • “Ministrul Adrian Țuțuianu a mulțumit predecesorului său, Gabriel Leș, pentru contribuția adusă la îndeplinirea obiectivelor M.Ap.N.” Care sunt acele obiective indeplinite? La inzestrare sigur nu se refera ca nu s-a facut nimic, la rectificarea bugetara se vor lua bani de la aparare ca si anul trecut intrucat nu s-au folosit. Cam asa sta treaba cu alocarea a 2% din buget.

    • Cum care obiective indeplinite? Omul se referea la constractele alea de le-a gasit semnate si le-a anulat imediat cum a devenit ministru! Astea sunt obiectivele indeplinite…..partidul este extrem de multumit, planul de guvernare(ala adevarat), a fost aplicat in totalitate la MAPN! 🙂 sa ia toti ceilalti ministri exemplu de la aparare, sa aplice aceeasi reteta si o sa fie bani suficienti pentru pomenile electorale promise la alegeri.

  • Acum sa va tineti….alti ministru, alta viziune si nemultumire fata de predecesorul sau. In cazul asta ramane de facut un singur lucru, anulam tot si reluom procedurile ca de data asta totul sa iasa cum trebuie. In felul asta mai pierdem 6 – 8 luni si uite asa cei 2% pentru aparare raman pe foaie, caci necheltuiti sunt tot una cu nealocati. In felul asta se intorc la social, sa umple golul imens de acolo. De la anul vedem noi ce si cum, asa ca ramane pentru la anul….si la multi ani!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: