9 Comments

    • apropo de chirie , cu veciul blog cum sta treaba? cei de la wordpress impun ceva conditii de trafic ? ca nu prea cunosc ce si cum. ideea care e, sunt sanse ca sa “dispara” blogul (si cu el si informatiile de pana acum) daca nu va mai fi vizitat , sau daca nu se va mai loga nimeni pe contul wordpress?

     • Nu-l vom inchide pe cel vechi. Exista si varianta in care sa mut baza de date pe noul domeniu, dar mai am vreo doi giga disponibili pe wordpress si mai ales free, pe care am de gand sa ii folosesc in continuare – de exemplu, pentru galerii foto mari. Numai de la Expomil de anul asta avem peste o mie de poze de rezolutie mare. La fel si de la parada de 1 Decembrie de ieri.

      Partea care nu mi-a mai placut la wordpress a fost ca nu imi permit indeplinirea Marelui Plan. Adica sa transform Resboiu in portal si multe altele.

     • Daca vrei sa-ti faci ceva gratis si bun, poti sa descarci “open source Phorum”
      http://www.phorum.org/

      …si poti sa te inspiri din site-ul lui Graham Hancock, e foarte bine facut cu respectivul soft:
      http://www.grahamhancock.com/phorum/list.php?f=1

      Singura problema “pe invers” e ca la categoria Forum/Discutii/Reply, cum vrei s-o numesti (la GH este numita Message Boards), desi pozele se vad, nu se pot vizualiza direct video-urile de pe Youtube, insa poti sa pui link-ul si te trimite direct.

      E doar o idee, nu trageti in mesager. 🙂

      PS-am pus pe Picasa poze cu interiorul Piranha de la Defilarea de 1 Dec. din Craiova pt. a fi folosite de cine are nevoie, le-am spus si celor de la rumaniamilitary:

      https://picasaweb.google.com/117337987861401523163/1Decembrie2011Craiova#

      De abia astept sa le vad pe ale voastre din Bucuresti.

      Si in legatura cu noul resboi, sa fie intr-un ceas bun!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: